Results 1 to 4 of 4

Thread: Rear O2 wont turn off

  1. #1
    Potential Tuner
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    6

    Rear O2 wont turn off

    2013 Camaro SS. I put long tubes on and full exhaust. I turned off the rear O2 on bank 1 & 2. I'm still getting codes P0036, P0056, P0140.
    I've tried reflashing the computer thinking it just didn't take. I turned them on, Flashed computer. Then turned them off again. And I am still getting the codes. Could someone help me with this?

  2. #2
    Tuner in Training
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    34
    post the tune where you think they are turned off
    2012 Cyber Grey C6 Convertible, ARH Headers, Corsa Exhaust
    1992 GMC with 5.3 LM7

  3. #3
    Tuner in Training
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sunshine Coast Queensland
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by tooslow View Post
    2013 Camaro SS. I put long tubes on and full exhaust. I turned off the rear O2 on bank 1 & 2. I'm still getting codes P0036, P0056, P0140.
    I've tried reflashing the computer thinking it just didn't take. I turned them on, Flashed computer. Then turned them off again. And I am still getting the codes. Could someone help me with this?
    Have a look in this thread

    http://www.hptuners.com/forum/showth...alling-exhaust

    Your answers likely in there
    02 BA XR6T, Crow Race Valve springs, centre muffler removed, 60lb siemens and stage 2 PW cooler+UB intake, 307RWKW at 12psi. SOLD

    99 Nissan Patrol, l77 ls2 + 6L80 swap SOLD

    2013 Gen-F HSV Clubsport R8 - Work in progress

  4. #4
    Potential Tuner
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    6
    ive reflashed it a couple times. light no longer comes on but it shows up with scanner as permanent with p0056, p0036, p0141
    I have turned them off on several other vehicles, this is the only one that has ever gave me problems
    not sure how to post up my tune on here